Gilla oss  


Distriktsstämma 170325

Distriktsstämman i Fornby Borlänge gick av stapeln 25 mars 2017. Klubbar som var närvarande var DWR, WRX, FrSw, Irkw, BWR. Vi startade med en färgglad kall buffe men kycklingspett och allehandla olika tillbehör. Sedan gick vi igenom sedvanliga årsmöteshandlingar. Avtackning av avgående styrelsemedlemmar som fick tulpaner. Ett kort möte för tävlingsledare hölls efter distriktsstämman. Där utböts olika saker som kan vara bra att ha med sig inför säsongsstarten. Årsmöteshandlingar finns att ladda ned här till höger.

Publicerad 29 mars under Distrikt Mitt.

Anteckningar Tävlingsmötet 160924

Minnesanteckningar från Distrikt Mitts tävlingsmöte den 24 sept 2016 finns att ladda ned. Ett 10-tal medlemmar från fyra klubbar var närvarande. Riktigt trevligt hade vi och mötet avslutades med att distriktet bjöd på lunchbuffe.

Publicerad 25 september under Distrikt Mitt.
Material för nedladdning

» Tävlingsmötesanteckningar160924

 

BWRs tävling Fagersta

14 maj hade Bergslagen Westernriders första deltävlingen i Agria Western Cup. Vädergudarna hade bestämt att det skulle bli vinter igen med snöslask och hagel. Både ryttare och hästar blev lite frusna. De två ridhusen kom väl till pass. Bra att kunna ha framridning även i separat ridhus. Tävlingen flöt på bra och domare var Eva Vikander som hade ritat kluriga mönster. Alla var nöjda med dagen.

Publicerad 18 maj under Distrikt Mitt.Bedömningsritter

9/4 hade DWR Bedömningsritter för Stina Gatel i Hovgården, Borlänge. Deltagarna var väldigt nöjda och fick en hel del bra tips av Stina som hade ett headset på sig så att åhörarna skunde ta del av informationen. Varje ekipage fick en egen bedömning med sig hem.

Publicerad 18 maj under Distrikt Mitt.